Cursus Zwangerschap,

babytijd en ouderschap

Een online zwangerschaps-cursus die verder kijkt dan de bevalling!

Dé cursus voor aanstaande ouders

De cursus is bedoeld voor aanstaande ouders en nieuwe ouders die bewust willen omgaan met hun ouderschap. Als je je wil voorbereiden op meer dan alleen de bevalling, dan is deze cursus perfect voor jou/jullie.


Leer je baby begrijpen

Deze cursus gaat verder dan de basiszorg voor een baby. Je leert je baby begrijpen, een gezinsplan opstellen en je voorbereiden op je rol als ouder. We richten ons niet op basale vaardigheden zoals het verschonen van een luier, maar op diepere inzichten zoals communicatie met je baby, de ontwikkeling van je kind, en de veranderingen in jezelf en je relaties.


Door arts en verpleegkundige

Wat onze cursus uniek maakt, is de combinatie van professionele en persoonlijke ervaringen van de instructeurs: Lori (arts) en Tatum (neonatologie verpleegkundige). De cursus omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder ontwikkelingspsychologie en gelijkwaardig ouderschap. Verwacht een dynamische mix van video’s, quizzen, werkbladen en een e-book over baby’s en slapen.


Wetenschappelijk onderbouwd en praktisch toepasbaar

Veel ouders geven aan dat ze, achteraf gezien, meer hadden willen weten over de babytijd. Met deze cursus leer je niet alleen over je baby, maar ook over je ontwikkeling als ouder en de impact op je relaties en dagelijks leven. Uiteraard kunnen hoofdstukken naar eigen inzicht gevolgd of herbekeken worden.


Lori en Tatum: dit is onze missie!

Het is onze missie om ouders en kinderen een stevige basis te geven, vol zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar. Daarbij is ieder gezinslid belangrijk, zowel kind als ouders.

Ook voor ouders die bewust vanuit gelijkwaardig ouderschap aan de babytijd willen beginnen, is deze cursus uitermate geschikt. Vooraf bespreken hoe je het aan wil pakken, heeft al vele gezinnen geholpen.