Cursusaanbod

Opzoek naar het perfecte kraamcadeau?

Met een cursus van Kleine Zaken geef je een levenslang cadeau aan ouders en kind!

Scroll naar beneden

Online cursus over de babytijd

Kies jij voor de volledige cursus of liever 1 van de 3 delen? We gaan in op de communicatie met je baby en de ontwikkeling van je baby. We staan stil bij jou als ouder en duiken in het gelijkwaardig ouderschap. Online te volgen in je eigen tempo. De perfecte cursus voor tijdens de zwangerschap of in het eerste jaar.


Cursus over de babytijd in Nijmegen/Utrecht

De meest volledige voorbereiding op het ouderschap: de fysieke cursus in Nijmegen en Utrecht. Waar vaders en moeders gelijk zijn. We gaan in op de communicatie met je baby en de ontwikkeling van je baby. We staan stil bij jou als ouder en duiken in het gelijkwaardig ouderschap. Perfect tijdens de zwangerschap of in het eerste jaar.


Gelijkspel

Krijg de tools en woorden om effectief te communiceren binnen je relatie! In een groep met andere (aanstaande) ouders of privé. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de term ‘mental load’, maar ook concrete communicatie-tools en oefeningen rondom taakverdeling, dan zit je goed bij deze workshop.  Het is een praktische workshop met videomateriaal ter voorbereiding.


Webinars

On-demand webinars en regelmatig gratis live webinars.

Schrijf je nu in voor het volgende gratis webinar op 30 november 2022!


E-book: Baby’s en slapen

Begrijp hoe slaap werkt bij baby’s. Het e-book staat vol praktische tips, achtergronden, wetenschappelijke inzichten en handvatten om een weg te vinden in de wereld van baby’s en slapen. Want een slapende baby is een slapende ouder! (Tip: check de slaaptips voor volwassenen in het laatste hoofdstuk)


Workshop draagdoek

Lijkt het je leuk te leren hoe je een baby (of dreumes) kunt dragen in een draagdoek? Overweeg je een draagconsult/ben je op zoek naar een draagconsulent in Nijmegen? We hebben nu ook een workshop draagdoek.

Ook leuk als kraamcadeau!