Cursusaanbod

Scroll naar beneden

Online cursus

De meest volledige voorbereiding op het ouderschap. De cursus waar vaders en moeders gelijk zijn. We gaan in op de communicatie met je baby en de ontwikkeling van je baby. We staan stil bij jou als ouder en duiken in het gelijkwaardig ouderschap. Online te volgen in je eigen tempo. Met fijne terugkom-bijeenkomst. De perfecte cursus voor tijdens de zwangerschap of in het eerste jaar.


Schatkist voor de babytijd

De meest volledige voorbereiding op het ouderschap: de fysieke cursus in Nijmegen en Utrecht. Waar vaders en moeders gelijk zijn. We gaan in op de communicatie met je baby en de ontwikkeling van je baby. We staan stil bij jou als ouder en duiken in het gelijkwaardig ouderschap. Perfect tijdens de zwangerschap of in het eerste jaar. Vergoed door veel zorgverzekeraars als de cursus wordt gevolgd tijdens de zwangerschap.


Gelijkspel

Krijg de tools en woorden om effectief te communiceren binnen je relatie! In een groep met andere (aanstaande) ouders of privé. T/m maart 2023 met introductiekorting!  Wil je meer weten over bijvoorbeeld de term ‘mental load’, maar ook concrete communicatie-tools en oefeningen rondom taakverdeling, dan zit je goed bij deze workshop.  Het is een praktische workshop met videomateriaal ter voorbereiding.


Gratis webinar: relatie(s) in de babytijd

Stellen die bewust nadenken over een eerlijke verdeling van taken binnen het gezin blijken gelukkiger te zijn. Kleine Zaken deelt daarom tijdens dit webinar de beste tips voor een fijne en gelijkwaardige relatie als ouders. Voor tijdens de zwangerschap om je (samen) voor te bereiden op het ouderschap, maar ook handig als je al een kind hebt.

Schrijf je nu in op 11 oktober!


Workshop draagdoek

Nieuw! Lijkt het je leuk te leren hoe je een baby (of dreumes) kunt dragen in een draagdoek? Overweeg je een draagconsult/ben je op zoek naar een draagconsulent in Nijmegen? We hebben nu ook een workshop draagdoek.

Ook leuk als kraamcadeau.