Missie en visie

Onze missie

Verbinding met jezelf en met je kind. Zelfverzekerder het ouderschap in gaan, door goede voorbereiding in de zwangerschap. Ontspanning terugvinden tijdens de eerste maanden na de geboorte. Terug naar de basis. Je weg vinden in alle (soms tegenstrijdige) adviezen die je als ouder gaat krijgen. 

Dit is wat wij alle ouders gunnen.

Vanuit de warme buik in een warm nest aankomen. Ontspanning bij jou en je ouders. Gezien worden. Vastgehouden worden. Experimenteren in deze gekke wereld. Ontdekken. Een basis hebben om op terug te vallen als het spannend wordt. Warmte. Communicatie. Een omgeving waarin zowel jij als je ouders niet perfect hoeven te zijn. 

Dit is wat wij alle baby’s gunnen. 

De basis is communicatie naar jezelf, elkaar en je kind

Onze visie op modern ouderschap

Dicht bij de kern, dicht bij jezelf en in verbinding met je kind. Met oog voor wat mensen, groot en klein, van nature nodig hebben. Waar vaders, moeders of welke combinatie dan ook, gelijke kansen krijgen. Waar ze gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten zonder daarbij één ‘opvoedgoeroe’ aan te hangen. Een gezonde ontwikkeling van het kind staat centraal.