Webinars

Geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? Laagdrempelig kennismaken met Kleine Zaken? We bieden verschillende webinars aan van ongeveer 1 uur. Regelmatig hebben we een live gratis webinar. De betaalde webinars zijn on-demand: je ontvangt een link waarmee je een maand toegang krijg tot het webinar.

Gratis webinar

Op 30 november om 20 uur gaan we het hebben over je relatie(s) in de babytijd. Hoe bereid je je tijdens de zwangerschap voor op gelijkwaardig ouderschap? Ook voor als je al ouders bent.

Stellen die bewust nadenken over een eerlijke verdeling van taken binnen het gezin blijken gelukkiger te zijn. Kleine Zaken deelt daarom tijdens dit webinar de beste tips voor een fijne en gelijkwaardige relatie als ouders.

Voor tijdens de zwangerschap, maar zeker ook handig als je al een kind hebt.

Schrijf je nu in en maak kennis met Kleine Zaken! Volg ons om op de hoogte te blijven van andere webinars en aanbiedingen.

Webinar ‘Baby’s en Huilen’

Ideaal webinar voor tijdens de zwangerschap of als je net ouder bent geworden. Want ja… baby’s huilen! Maar waarom? En wat kan je doen? Ontdek het tijdens dit webinar en kom meer ontspannen de babytijd door.

Kosten webinar: 10 euro

  • Waarom huilen baby’s?
  • Slapen en huilen
  • Ontwikkeling en communicatie
  • Lichamelijke oorzaken
  • Wat te doen bij huilen

Wil je alles weten over de babytijd? Volg een online of fysieke cursus of ontdek hoe slaap werkt bij baby’s in ons e-book ‘Slaap bij baby’s’.